Projecten

Slimme IT-oplossingen die uw leven gemakkelijker en leuker maken? De afgelopen jaren hebben wij een aantal bijzondere producten ontwikkeld voor uiteenlopende opdrachtgevers. Bel of mail gerust als u eens met ons hierover wilt sparren.

Het delen van het digitale Rotterdamse havenbeeld, samengesteld door de Port Authority, met derden.

  • Client: Port Events
  • Project: Havenbedrijf Rotterdam (Rotterdam Logistics Lab) en SHIPX / Kotug

Het delen van het digitale Rotterdamse havenbeeld, samengesteld door de Port Authority, met derden.

De Rotterdamse Port Authority heeft al ruim 20 jaar individuele datakoppelingen met nautische partners. Deze oplossing bleek niet schaalbaar. Met behulp van een API management systeem heeft Made With Denjin een nieuwe manier van datadeling voor de gehele Rotterdamse Haven gerealiseerd. Hierdoor is het mogelijk om een groeiend aantal partijen op een uniforme wijze van data te voorzien. Made With Denjin is vanaf het eerste idee tot en met de implementatie bij het project betrokken geweest.

De Rotterdamse haven deelt nu data op een veilige, schaalbare en uniforme wijze. Hiermee loopt de haven van Rotterdam ver voor op de concurrentie.

Onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor de realisatie en implementatie van het nieuwe havenmanagementsysteem voor de havens van Rotterdam en Amsterdam.

  • Client: Port of Rotterdam
  • Project: HaMIS

Onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor de realisatie en implementatie van het nieuwe havenmanagementsysteem voor de havens van Rotterdam en Amsterdam.

Een nieuw systeem genaamd HaMIS dat de werkzaamheden en processen van de verschillende afdelingen van de Port Authority Rotterdam en Amsterdam ondersteunt. Made With Denjin was hierbij onderdeel van een groter team. De werkzaamheden van Made With Denjin bestonden uit development, architectuur en projectmanagement.

De Haven van Rotterdam en Amsterdam beschikken nu over een innovatief havenmanagementsysteem, waarmee beide havens de komende jaren het scheepsverkeer op een veilige, vlotte, duurzame en beveiligde manier kunnen afhandelen. Tegelijkertijd heeft HaMIS geleid tot een uniforme werkwijze in beide havens en biedt de mogelijkheid om data te delen.

Met je vrienden afspreken om een potje te straatvoetballen is het leukste dat er is. Maar wat als spelers last-minute afzeggen?

  • Client: Made With Denjin (eigen project)
  • Project: Fields

Met je vrienden afspreken om een potje te straatvoetballen is het leukste dat er is. Maar wat als spelers last-minute afzeggen? Je moet dan op zoek naar nieuwe spelers. En die zijn niet altijd makkelijk te vinden.

Fields is een straatvoetbalapp. Via de app kun je een afspraak plannen, vrienden uitnodigen en dankzij een ‘social’ component ook connecten met straatvoetballers van buiten je eigen vriendenlijst.

Fields is in de eerste fase een handige dienst om afspraken mee te maken. Spelers worden op de hoogte gehouden van de aan- en afmeldingen van het team. Op de langere termijn kan Fields uitgroeien tot een community.

Momenteel werken we aan:

Ontwerp en verkoop HaMIS Light

Port of Rotterdam heeft besloten om een nieuw te bouwen haven management informatie systeem ‘HaMIS light’ wereldwijd te gaan verkopen. Op dit moment zijn we bezig met het ontwerp voor dit systeem. Daarnaast houden we ons bezig met marketing en sales.

Tonen van de informatie van DSIP borden in de havenkaart van Port of Rotterdam

In de haven verspreid staan sinds kort digitale borden met daarop dynamische ligplaats informatie voor de scheepvaart. Samen met het HaMIS-team werken wij aan het uitlezen en aansturen van deze borden.

Neem contact op